Statistics:
Visits: 991 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Calcan prajit
Q: | Intreaba despre Calcan prajit |
Ingrediente:
Calcan 1 kg, unt 150 g. făină 50 g, lapte 100 ml, lămâie 75 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă calcanul de intestine şi branhii si se fierbe în apă timp de 5 min. Se scoate din apă, se temperează şi se curăţă de butoni şi piele. Se porţionează şi se ţin bucăţile în lapte timp de 15 min, se scurg, se sărează, se dau prin făină şi se prăjesc în unt. Restul de unt se topeşte şi se amestecă cu zeama de lămâie şi se toarnă peste bucăţile de peşte şi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Calcan 1 kg, unt 150 g. făină 50 g, lapte 100 ml, lămâie 75 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă calcanul de intestine şi branhii si se fierbe în apă timp de 5 min. Se scoate din apă, se temperează şi se curăţă de butoni şi piele. Se porţionează şi se ţin bucăţile în lapte timp de 15 min, se scurg, se sărează, se dau prin făină şi se prăjesc în unt. Restul de unt se topeşte şi se amestecă cu zeama de lămâie şi se toarnă peste bucăţile de peşte şi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :