FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,067
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bulion subtire la sticle

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bulion subtire la sticle

 Q:   Intreaba despre Bulion subtire la sticle       
Bulion subtire la sticleSe prepara la fel ca in reteta "Bulion de rosii", numai ca se fierbe putin, ca sa iasa subtire. Se toarna in sticle de 1/2 l, lasandu-se loc gol de 2—3 degete, dupa care se adauga un strat subtire de ulei prajit si se astupa bine cu dopuri care se leaga cu sfoara. Sticlele cu bulion se fierb in bain-Marie timp de 1 ora, dupa care se pot smoli sau parafina.


Tag-uri: bulion subtire, rosii, sticle



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :