FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 760
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sodou cu vin si rom

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sodou cu vin si rom

 Q:   Intreaba despre Sodou cu vin si rom       
Sodou cu vin si romIngrediente

4 galbenusuri, 200 g zahar, 400 ml vin vechi, 50-100 ml rom.

Mod de preparare

Intr-un cazanel sau lighenas cu fundul oval si fara plesnituri de email (smalt) se introduc galbenusurile cu zaharul si se freaca 5—6 min, dupa care se adauga cate putin vin clocotit si se freaca in continuare, apoi se bate cu telul pana se toarna tot vinul si romul intr-un fir cat mai subtire.

Aceasta compozitie se mai poate pune pentru 10—15 min la fiert intr-un alt vas cu apa clocotita in baie de apa (bain-Marie), batandu-se continuu cu telul pana se ingroasa compozitia ca o smantana mai subtire.

Se serveste fierbinte, in cesti de cafea.


Tag-uri: sodou, vin, rom



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :