Statistics:
Visits: 759 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de clatite cu peste si ciuperci
Q: | Intreaba despre Budinca de clatite cu peste si ciuperci |
Ingrediente:
Făină 600 g, ouă 6 buc, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, peşte 1 kg, crapă 200 g, ulei 300 g, ciuperci 500 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, sifon, ouă şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, se lasă să se odihnească 30 min şi se fac foile de clătite. Peştele se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se scot fileurile şi se rup în bucăţi mici. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ciupercile fierte şi tăiate ştraifuri şi bucăţile de peşte şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se dă compoziţia prin maşina de tocat şi se condimentează cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu umplutura astfel preparată, se aşează pe un platou şi se dau la cuptor timp de 10 min. pentru gratinare.
Făină 600 g, ouă 6 buc, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, peşte 1 kg, crapă 200 g, ulei 300 g, ciuperci 500 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, sifon, ouă şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, se lasă să se odihnească 30 min şi se fac foile de clătite. Peştele se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se scot fileurile şi se rup în bucăţi mici. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ciupercile fierte şi tăiate ştraifuri şi bucăţile de peşte şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se dă compoziţia prin maşina de tocat şi se condimentează cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu umplutura astfel preparată, se aşează pe un platou şi se dau la cuptor timp de 10 min. pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :