Statistics:
Visits: 888 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu sunca
Q: | Intreaba despre Budinca cu sunca |
Ingrediente:
Şuncă presată 200 g, franzelă 200 g, ulei 50 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, caşcaval 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Şunca se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată in apă şi stoarsă bine. Se înfierbântă uleiul, se adaugă şunca şi franzela, se călesc câteva minute, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să se răcească. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşulile, smântâna, şunca şi franzela şi se mai potriveşte o dată gustul de sare. Albuşurile se bat bine şi se încorporează in compoziţie, amestescându-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi se dă la cuptor pentru gratinare.
Şuncă presată 200 g, franzelă 200 g, ulei 50 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, caşcaval 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Şunca se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată in apă şi stoarsă bine. Se înfierbântă uleiul, se adaugă şunca şi franzela, se călesc câteva minute, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să se răcească. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşulile, smântâna, şunca şi franzela şi se mai potriveşte o dată gustul de sare. Albuşurile se bat bine şi se încorporează in compoziţie, amestescându-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi se dă la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :