Statistics:
Visits: 1,460 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de cartofi cu sunca
Q: | Intreaba despre Budinca de cartofi cu sunca |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Gălbenuşurile se amestecă cu smântâna, 100 g caşcaval ras, 50 g. unt, cartofi şi şunca presată tăiată julien. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la sfârşit se încorporează albuşurile de ou bătute bine. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt, iar deasupra se presară cu caşcaval ras şi se pun bucăţi mici de unt. Se baga vasul la cuptor timp de circa 40 min. pentru gratinare. Se mănanca in stare caldă.
Cartofi 1 kg, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Gălbenuşurile se amestecă cu smântâna, 100 g caşcaval ras, 50 g. unt, cartofi şi şunca presată tăiată julien. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la sfârşit se încorporează albuşurile de ou bătute bine. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt, iar deasupra se presară cu caşcaval ras şi se pun bucăţi mici de unt. Se baga vasul la cuptor timp de circa 40 min. pentru gratinare. Se mănanca in stare caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :