FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,103
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sunca coapta in aluat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sunca coapta in aluat

 Q:   Intreaba despre Sunca coapta in aluat       
Sunca coapta in aluatIngrediente

Pentru aluat: 600 g faina, 2-3 oua, 100 g untura, 1/2 pachetel de praf de copt sau 50 g drojdie, apa cat cuprinde.

Mod de preparare

Cantitatile pot fi reduse dupa marimea suncii sau se poate pregati numai o bucata din sunca. Sunca se pune la fiert la fel ca in reteta precedenta, dar se fierbe numai pe jumatate si dupa aceea se scoate din zeama in care a fiert si se raceste aproape complet.

Sunca fiarta se inveleste in aluatul framantat tare, din componentele date, la care, cine doreste, poate sa mai adauge in aluat si o lingurita de chimen pisat. Sunca, infasurata in aluat, se unge cu ou batut, se aseaza intr-o tava unsa si se introduce in cuptorul bine incalzit din timp.

In cazul ca aluatul s-a rumenit prea repede, se micsoreaza focul, iar sunca in aluat se acopera cu hartie unsa. Daca este servita la mese festive, sunca se taie in felii in asa fel ca sa fie pastrata ordinea acestora, pentru a putea fi reconstituita in forma ei initiala.


Tag-uri: sunca, aluat, faina, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :