FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 914
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors moldovenesc de legume

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors moldovenesc de legume

 Q:   Intreaba despre Bors moldovenesc de legume       
Bors moldovenesc de legumeIngrediente

300 g castraveţi muraţi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 cartofi, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 ml ulei, cate 1 lingură de verdeaţă tocată (mărar, leuştean şi pătrunjel), sare, borş după gust.

Mod de prepapare

Zarzavatul se curăţă, se spală, se dă prin răzătoarea cu orificii mari, se pune într-un vas cu ulei şi se înăbuşă 15—20 min acoperit cu capacul, după care se stinge cu 2 I de apă clocotită şi se lasă să fiarbă. Separat se pun la fiert castraveţii curăţaţi de coajă şi seminţe şi tăiaţi în sferturi de felii şi cînd zarzavatul este fiert, se adaugă în borş. Se potriveşte de sare şi de acreală (cu borş de tăraţe fiert separat). La servire se presară cu verdeţuri. (Borşul moldovenesc poate fi acrit şi cu zeamă de castraveţi muraţi).


Tag-uri: bors, castraveti murati, cartofi, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :