FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 966
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de legume din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de legume din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Bors de legume din Ardeal       
Bors de legume din ArdealIngrediente :

Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, mazăre verde 100 g, fasole verde 100 g, cartofi 100 g, roşii 300 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântână 200 g, gălbenuşuri 2 buc, făină 30 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat şi se călesc împreună, până ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu apă şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, mazărea decorticată şi fasolea verde ruptă bucăţi. Când legumele sunt gata, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, smântână amestecată cu gălbenuşurile şi făina precum şi borşul de putină ce a fost fiert separat. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, ulei, smantana, ardeal, legume



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :