Statistics:
Visits: 966 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de legume din Ardeal
Q: | Intreaba despre Bors de legume din Ardeal |
Ingrediente :
Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, mazăre verde 100 g, fasole verde 100 g, cartofi 100 g, roşii 300 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântână 200 g, gălbenuşuri 2 buc, făină 30 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat şi se călesc împreună, până ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu apă şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, mazărea decorticată şi fasolea verde ruptă bucăţi. Când legumele sunt gata, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, smântână amestecată cu gălbenuşurile şi făina precum şi borşul de putină ce a fost fiert separat. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, mazăre verde 100 g, fasole verde 100 g, cartofi 100 g, roşii 300 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântână 200 g, gălbenuşuri 2 buc, făină 30 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat şi se călesc împreună, până ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu apă şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, mazărea decorticată şi fasolea verde ruptă bucăţi. Când legumele sunt gata, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, smântână amestecată cu gălbenuşurile şi făina precum şi borşul de putină ce a fost fiert separat. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :