Statistics:
Visits: 991 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de pasare cu legume
Q: | Intreaba despre Bors de pasare cu legume |
Ingrediente :
Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de tomate 25 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar. Zarzavatul de supă se taie rondele şi se adaugă la carne. După 30 minute se pun cartofii tăiaţi cuburi, ceapa tocată şi călită în ulei, borşul de putină fiert separat şi o lingură bulion. Se lasă să fiarbă, până ce carnea este gata. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 400- 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză dulce 150 g, cartofi 200 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, bulion de tomate 25 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar. Zarzavatul de supă se taie rondele şi se adaugă la carne. După 30 minute se pun cartofii tăiaţi cuburi, ceapa tocată şi călită în ulei, borşul de putină fiert separat şi o lingură bulion. Se lasă să fiarbă, până ce carnea este gata. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :