Statistics:
Visits: 909 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de ciuperci I
Q: | Intreaba despre Bors de ciuperci I |
Ingrediente :
Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g. varză dulce 200 g, roşii 400 g, borş de putină 1 1, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare, ardeii graşi se taie julien, varza se taie fideluţă, iar fasolea verde se taie în bucăţi şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc îm-preună circa 10 min., se adaugă la legume şi se fierb, până ce legumele şi ciupercile sunt gata. Borşul de putină se fierbe separat, roşiile se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie cuburi, iar usturoiul se taie feliuţe subţiri, se pun în vasul cu borş şi se fierb încă 10 min. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g. varză dulce 200 g, roşii 400 g, borş de putină 1 1, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare, ardeii graşi se taie julien, varza se taie fideluţă, iar fasolea verde se taie în bucăţi şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc îm-preună circa 10 min., se adaugă la legume şi se fierb, până ce legumele şi ciupercile sunt gata. Borşul de putină se fierbe separat, roşiile se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie cuburi, iar usturoiul se taie feliuţe subţiri, se pun în vasul cu borş şi se fierb încă 10 min. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :