FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 859
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de ciuperci I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de ciuperci I

 Q:   Intreaba despre Bors de ciuperci I       
Bors de ciuperci IIngrediente :

Ciuperci (de preferinţă hribi) 500 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi IDO g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 150 g. varză dulce 200 g, roşii 400 g, borş de putină 1 1, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare, ardeii graşi se taie julien, varza se taie fideluţă, iar fasolea verde se taie în bucăţi şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc îm-preună circa 10 min., se adaugă la legume şi se fierb, până ce legumele şi ciupercile sunt gata. Borşul de putină se fierbe separat, roşiile se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie cuburi, iar usturoiul se taie feliuţe subţiri, se pun în vasul cu borş şi se fierb încă 10 min. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă.


Tag-uri: bors, ciuperci, ceapa, morcovi, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :