FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,314
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bulz moldovenesc cu afumatura

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bulz moldovenesc cu afumatura

 Q:   Intreaba despre Bulz moldovenesc cu afumatura       
Bulz moldovenesc cu afumaturaIngreriente:

Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, costiţă afumată 150 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, unt 150 g, sare.

Cum se prepară:

Din mălai, apă şi sare se face o mămăligă bine legată, care se răstoarnă pe un fund de lemn. Se lasă câteva minute să se răcească, se taie cu o aţă felii, în care se fac cuiburi. Cirnaţii şi costiţa se taie julien, se prăjesc, se lasă să se răcească, se amestecă cu caşcaval tăiat cubuleţe, 3 ouă fierte şi tocate mărunt şi 2 ouă crude. Această compoziţie se împarte în mod egal in toate cuiburile de mămăligă, se închid cuiburile, se rotunjesc, se aşează într-o tavă unsă cu unt, se presară cu caşcaval şi se dau la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă unt la fiecare bulz. Se mănâncă cu salate de legume cu murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: malai, carnati afumati, costita afumata, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :