Statistics:
Visits: 1,314 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bulz moldovenesc cu afumatura
Q: | Intreaba despre Bulz moldovenesc cu afumatura |
Ingreriente:
Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, costiţă afumată 150 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, unt 150 g, sare.
Cum se prepară:
Din mălai, apă şi sare se face o mămăligă bine legată, care se răstoarnă pe un fund de lemn. Se lasă câteva minute să se răcească, se taie cu o aţă felii, în care se fac cuiburi. Cirnaţii şi costiţa se taie julien, se prăjesc, se lasă să se răcească, se amestecă cu caşcaval tăiat cubuleţe, 3 ouă fierte şi tocate mărunt şi 2 ouă crude. Această compoziţie se împarte în mod egal in toate cuiburile de mămăligă, se închid cuiburile, se rotunjesc, se aşează într-o tavă unsă cu unt, se presară cu caşcaval şi se dau la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă unt la fiecare bulz. Se mănâncă cu salate de legume cu murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, costiţă afumată 150 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, unt 150 g, sare.
Cum se prepară:
Din mălai, apă şi sare se face o mămăligă bine legată, care se răstoarnă pe un fund de lemn. Se lasă câteva minute să se răcească, se taie cu o aţă felii, în care se fac cuiburi. Cirnaţii şi costiţa se taie julien, se prăjesc, se lasă să se răcească, se amestecă cu caşcaval tăiat cubuleţe, 3 ouă fierte şi tocate mărunt şi 2 ouă crude. Această compoziţie se împarte în mod egal in toate cuiburile de mămăligă, se închid cuiburile, se rotunjesc, se aşează într-o tavă unsă cu unt, se presară cu caşcaval şi se dau la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă unt la fiecare bulz. Se mănâncă cu salate de legume cu murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: malai, carnati afumati, costita afumata, cascaval |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :