Statistics:
Visits: 785 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de vitel
Q: | Intreaba despre Bors de vitel |
Ingrediente :
Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Oasele de vacă se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară supa. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se dă vasul la foc. După ce a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăîat rondele şi ceapa tocată, călite împreună în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este gata. Se pune în borş orezul, fiert separat, roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi borşul de putină fiert de asemenea separat. Se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Oasele de vacă se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară supa. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se dă vasul la foc. După ce a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăîat rondele şi ceapa tocată, călite împreună în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este gata. Se pune în borş orezul, fiert separat, roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi borşul de putină fiert de asemenea separat. Se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :