FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 725
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de vitel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de vitel

 Q:   Intreaba despre Bors de vitel       
Bors de vitelIngrediente :

Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Oasele de vacă se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară supa. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se dă vasul la foc. După ce a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăîat rondele şi ceapa tocată, călite împreună în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este gata. Se pune în borş orezul, fiert separat, roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi borşul de putină fiert de asemenea separat. Se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, vitel, ulei, patrunjel, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :