Statistics:
Visits: 847 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf de vitel
Q: | Intreaba despre Pilaf de vitel |
Ingrediente
600 g - 1 kg piept de viţel, 200-300 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină sau 1 rădăcină de pătrunjel, cateva boabe de piper, sare.
Mod de preparare
Pieptul de viţel se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit. Apoi se spală din nou şi se pune la fiert cu puţină sare, piper boabe şi zarzavat. Orezul, spălat şi bine scurs de apă, se pune într-o cratiţă cu untură şi se căleşte 5-6 min, după care se stinge cu supa de la fiertul cărnii (la o parte de orez, 3 părţi supă), se acoperă şi se lasă pe marginea plitei 10-20 min.
Se serveşte orezul pus în polonicul înmuiat în supă, presat şi apoi răsturnat pe carnea aşezată pe platou, după care se stropeşte cu unt pe deasupra.
600 g - 1 kg piept de viţel, 200-300 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină sau 1 rădăcină de pătrunjel, cateva boabe de piper, sare.
Mod de preparare
Pieptul de viţel se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit. Apoi se spală din nou şi se pune la fiert cu puţină sare, piper boabe şi zarzavat. Orezul, spălat şi bine scurs de apă, se pune într-o cratiţă cu untură şi se căleşte 5-6 min, după care se stinge cu supa de la fiertul cărnii (la o parte de orez, 3 părţi supă), se acoperă şi se lasă pe marginea plitei 10-20 min.
Se serveşte orezul pus în polonicul înmuiat în supă, presat şi apoi răsturnat pe carnea aşezată pe platou, după care se stropeşte cu unt pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :