FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 837
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de vitel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de vitel

 Q:   Intreaba despre Pilaf de vitel       
Pilaf de vitelIngrediente

600 g - 1 kg piept de viţel, 200-300 g orez, 100 g untură, 50 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină sau 1 rădăcină de pătrunjel, cateva boabe de piper, sare.

Mod de preparare

Pieptul de viţel se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit. Apoi se spală din nou şi se pune la fiert cu puţină sare, piper boabe şi zarzavat. Orezul, spălat şi bine scurs de apă, se pune într-o cratiţă cu untură şi se căleşte 5-6 min, după care se stinge cu supa de la fiertul cărnii (la o parte de orez, 3 părţi supă), se acoperă şi se lasă pe marginea plitei 10-20 min.

Se serveşte orezul pus în polonicul înmuiat în supă, presat şi apoi răsturnat pe carnea aşezată pe platou, după care se stropeşte cu unt pe deasupra.


Tag-uri:



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :