Statistics:
Visits: 937 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cap si picioare de vitel in sos vinegreta
Q: | Intreaba despre Cap si picioare de vitel in sos vinegreta |
Ingrediente
Cap şi picioare de viţel, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, piper, sare şi sos vinegretă.
Mod de preparare
Se curăţă capul şi, după ce se scot ochii şi creierul, se spală, se spală şi picioarele de viţel şi se pun la opărit, apoi se spală din nou şi se pun la fiert cu sare şi legume. La început, cand a dat în primul clocot, se curăţă de spumă, apoi se lasă să fiarbă pană ce carnea se desprinde de pe oase. Se ia vasul de pe foc, se alege carnea de pe oase şi se aşază pe un platou. Zeama în care au fiert capul şi picioarele se strecoară şi dacă nu este suficient de gelatinoasă (concentrată) se mai lasă pe foc să scadă, după care se toarnă peste carnea din platou.
Se lasă să se închege şi se serveşte cu sos vinegretă
Cap şi picioare de viţel, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, piper, sare şi sos vinegretă.
Mod de preparare
Se curăţă capul şi, după ce se scot ochii şi creierul, se spală, se spală şi picioarele de viţel şi se pun la opărit, apoi se spală din nou şi se pun la fiert cu sare şi legume. La început, cand a dat în primul clocot, se curăţă de spumă, apoi se lasă să fiarbă pană ce carnea se desprinde de pe oase. Se ia vasul de pe foc, se alege carnea de pe oase şi se aşază pe un platou. Zeama în care au fiert capul şi picioarele se strecoară şi dacă nu este suficient de gelatinoasă (concentrată) se mai lasă pe foc să scadă, după care se toarnă peste carnea din platou.
Se lasă să se închege şi se serveşte cu sos vinegretă
Tag-uri: cap si picioare de vitel, ceapa, piper, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :