Statistics:
Visits: 833 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Anghemacht de vitel
Q: | Intreaba despre Anghemacht de vitel |
Ingrediente
1 kg piept de viţel, 100 g făină, 100 g unt sau untură, 100 g ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 1/2 lămaie, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de viÅ£el se spală, se scurge de apă, se taie în bucăţi, se săÂrează ÅŸi se prăjeÅŸte într-o cratiţă cu untură înfierbantată. După ce carnea s-a prăjit puÅ£in, se scoate în alt vas unde se mai înăbuşă cu puÅ£ină apă, acoperită cu capac. In untura rămasă se călesc ceapa, morcovul ÅŸi Å£elină, toate tăiate în felii subÅ£iri ÅŸi după ce ÅŸ-au prăjit puÅ£in, se adaugă făina ÅŸi se mai prăjeÅŸte 5-6 min, după care se stinge cu apă caldă ÅŸi se lasă să fiarbă cîteva minute. Sosul se strecoară peste carne, se potriveÅŸte de sare, piper, sare sau zeamă de lămîie ÅŸi se mai dă totul într-un clocot. Se serÂveÅŸte cu cartofi fierÅ£i natur
1 kg piept de viţel, 100 g făină, 100 g unt sau untură, 100 g ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 1/2 lămaie, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de viÅ£el se spală, se scurge de apă, se taie în bucăţi, se săÂrează ÅŸi se prăjeÅŸte într-o cratiţă cu untură înfierbantată. După ce carnea s-a prăjit puÅ£in, se scoate în alt vas unde se mai înăbuşă cu puÅ£ină apă, acoperită cu capac. In untura rămasă se călesc ceapa, morcovul ÅŸi Å£elină, toate tăiate în felii subÅ£iri ÅŸi după ce ÅŸ-au prăjit puÅ£in, se adaugă făina ÅŸi se mai prăjeÅŸte 5-6 min, după care se stinge cu apă caldă ÅŸi se lasă să fiarbă cîteva minute. Sosul se strecoară peste carne, se potriveÅŸte de sare, piper, sare sau zeamă de lămîie ÅŸi se mai dă totul într-un clocot. Se serÂveÅŸte cu cartofi fierÅ£i natur
Tag-uri: anghemacht, piept de vitel, faina, unt, morcovi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :