FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 839
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Anghemacht de vitel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Anghemacht de vitel

 Q:   Intreaba despre Anghemacht de vitel       
Anghemacht de vitelIngrediente

1 kg piept de viţel, 100 g făină, 100 g unt sau untură, 100 g ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 1/2 lămaie, sare, piper.

Mod de preparare

Carnea de viţel se spală, se scurge de apă, se taie în bucăţi, se să­rează şi se prăjeşte într-o cratiţă cu untură înfierbantată. După ce carnea s-a prăjit puţin, se scoate în alt vas unde se mai înăbuşă cu puţină apă, acoperită cu capac. In untura rămasă se călesc ceapa, morcovul şi ţelină, toate tăiate în felii subţiri şi după ce ş-au prăjit puţin, se adaugă făina şi se mai prăjeşte 5-6 min, după care se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă cîteva minute. Sosul se strecoară peste carne, se potriveşte de sare, piper, sare sau zeamă de lămîie şi se mai dă totul într-un clocot. Se ser­veşte cu cartofi fierţi natur


Tag-uri: anghemacht, piept de vitel, faina, unt, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :