FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 830
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf cu praz

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf cu praz

 Q:   Intreaba despre Pilaf cu praz       
Pilaf cu prazIngrediente :

Praz 1 kg, ceapă 150 g, ulei 175 g, orez 400 jg, roşii 500 g sau bulion de tomate 100 g, supă de oase 1,3 l, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine, şi se călesc împreună timp de circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu supă de oase. Prazul se curăţă, se taie felii subţiri, se căleşte în ulei, se adaugă la orez împreună cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, restul de supă şi sare. Se baga vasul la cuptor şi se fier­be, pană ce orezul este gata.


Tag-uri: pilaf, praz, ceapa, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :