Statistics:
Visits: 785 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu praz
Q: | Intreaba despre Pilaf cu praz |
Ingrediente :
Praz 1 kg, ceapă 150 g, ulei 175 g, orez 400 jg, roşii 500 g sau bulion de tomate 100 g, supă de oase 1,3 l, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine, şi se călesc împreună timp de circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu supă de oase. Prazul se curăţă, se taie felii subţiri, se căleşte în ulei, se adaugă la orez împreună cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, restul de supă şi sare. Se baga vasul la cuptor şi se fierbe, pană ce orezul este gata.
Praz 1 kg, ceapă 150 g, ulei 175 g, orez 400 jg, roşii 500 g sau bulion de tomate 100 g, supă de oase 1,3 l, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine, şi se călesc împreună timp de circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu supă de oase. Prazul se curăţă, se taie felii subţiri, se căleşte în ulei, se adaugă la orez împreună cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, restul de supă şi sare. Se baga vasul la cuptor şi se fierbe, pană ce orezul este gata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :