FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 840
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de praz

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de praz

 Q:   Intreaba despre Pilaf de praz       
Pilaf de prazIngrediente

1 kg praz, 200 g orez, 100 g unt, 200 g roÅŸii, sare, piper.

Prazul se curăţă, se spală şi numai partea albă se taie in rondele mici care se călesc in jumătate din unt. in restul de unt se căleşte orezul care trebuie numai incins, fără să se prăjească, după care se stinge cu apă clocotită, in cantitate de 3 ori volumul orezului.

Se adaugă apoi prazul călit, roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe şi tăiate in bucăţi, sare şi piper. Se lasă să dea intr-un clocot şi se introduce in cuptor cu uşa cuptorului deschisă, unde se ţine pană ce orezul s-a umflat bine şi a absorbit toată zeama. Se serveşte cu caşcaval ras presărat pe deasupra si cu sos de roşii


Tag-uri: pilaf, praz, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :