Statistics:
Visits: 840 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf de praz
Q: | Intreaba despre Pilaf de praz |
Ingrediente
1 kg praz, 200 g orez, 100 g unt, 200 g roÅŸii, sare, piper.
Prazul se curăţă, se spală şi numai partea albă se taie in rondele mici care se călesc in jumătate din unt. in restul de unt se căleşte orezul care trebuie numai incins, fără să se prăjească, după care se stinge cu apă clocotită, in cantitate de 3 ori volumul orezului.
Se adaugă apoi prazul călit, roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe şi tăiate in bucăţi, sare şi piper. Se lasă să dea intr-un clocot şi se introduce in cuptor cu uşa cuptorului deschisă, unde se ţine pană ce orezul s-a umflat bine şi a absorbit toată zeama. Se serveşte cu caşcaval ras presărat pe deasupra si cu sos de roşii
1 kg praz, 200 g orez, 100 g unt, 200 g roÅŸii, sare, piper.
Prazul se curăţă, se spală şi numai partea albă se taie in rondele mici care se călesc in jumătate din unt. in restul de unt se căleşte orezul care trebuie numai incins, fără să se prăjească, după care se stinge cu apă clocotită, in cantitate de 3 ori volumul orezului.
Se adaugă apoi prazul călit, roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe şi tăiate in bucăţi, sare şi piper. Se lasă să dea intr-un clocot şi se introduce in cuptor cu uşa cuptorului deschisă, unde se ţine pană ce orezul s-a umflat bine şi a absorbit toată zeama. Se serveşte cu caşcaval ras presărat pe deasupra si cu sos de roşii
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :