FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,084
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tochitura munteneasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tochitura munteneasca

 Q:   Intreaba despre Tochitura munteneasca       
Tochitura munteneascaIngrediente

900 g carne de porc macra, 50 ml ulei, 1/2 pahar de apa, usturoi, sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica a inceput sa se rumeneasca, se stinge cu cateva linguri de supa sau apa calduta, se potriveste la gust cu piper pisat, sare, usturoi tocat marunt si se mai lasa inca 10—15 min sa mai fiarba.

Cine doreste poate sa mai adauge 1 lingura de bulion, 1 crenguta de cimbru, 1 ardei iute tocat marunt si, dupa gust, vin. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muraturi.


Tag-uri: tochitura, carne, macra



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :