Statistics:
Visits: 1,073 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tochitura munteneasca
Q: | Intreaba despre Tochitura munteneasca |
Ingrediente
900 g carne de porc macra, 50 ml ulei, 1/2 pahar de apa, usturoi, sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica a inceput sa se rumeneasca, se stinge cu cateva linguri de supa sau apa calduta, se potriveste la gust cu piper pisat, sare, usturoi tocat marunt si se mai lasa inca 10—15 min sa mai fiarba.
Cine doreste poate sa mai adauge 1 lingura de bulion, 1 crenguta de cimbru, 1 ardei iute tocat marunt si, dupa gust, vin. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muraturi.
900 g carne de porc macra, 50 ml ulei, 1/2 pahar de apa, usturoi, sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica a inceput sa se rumeneasca, se stinge cu cateva linguri de supa sau apa calduta, se potriveste la gust cu piper pisat, sare, usturoi tocat marunt si se mai lasa inca 10—15 min sa mai fiarba.
Cine doreste poate sa mai adauge 1 lingura de bulion, 1 crenguta de cimbru, 1 ardei iute tocat marunt si, dupa gust, vin. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muraturi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :