Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ochiuri pe mamaliguta
Q: | Intreaba despre Ochiuri pe mamaliguta |
Ingrediente :
Mălai 600 g, telemea 250 g, unt 150 g, ouă 10 buc, ulei 50 g, sare.
Mod de preparare :
Din mălai, apă şi sare se prepară o mămăliguţă moale. Se toarnă într-o tavă de cuptor unsă cu ulei o jumătate din cantitatea de mămăliguţă. Se presară peste mămăliguţă 150 g telemea rasă şi se pun 50 g unt tăiat bucăţi mici. Se aşază pe deasupra al doilea strat de mămăliguţă, apoi cu un polonic se fac în mămăliguţă 10 locaşuri, se sparge si se pune în fiecare locaş cate un ou crud, se pune peste fiecare ou cate o bucăţică de unt şi se presară cu puţină telemea. Se baga tava la cuptor pentru gratinare. Se consumă cald, de regulă cate două ouă la porţie.
Mălai 600 g, telemea 250 g, unt 150 g, ouă 10 buc, ulei 50 g, sare.
Mod de preparare :
Din mălai, apă şi sare se prepară o mămăliguţă moale. Se toarnă într-o tavă de cuptor unsă cu ulei o jumătate din cantitatea de mămăliguţă. Se presară peste mămăliguţă 150 g telemea rasă şi se pun 50 g unt tăiat bucăţi mici. Se aşază pe deasupra al doilea strat de mămăliguţă, apoi cu un polonic se fac în mămăliguţă 10 locaşuri, se sparge si se pune în fiecare locaş cate un ou crud, se pune peste fiecare ou cate o bucăţică de unt şi se presară cu puţină telemea. Se baga tava la cuptor pentru gratinare. Se consumă cald, de regulă cate două ouă la porţie.
Tag-uri: ochiuri, mamaliguta, telemea, unt |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :