Statistics:
Visits: 1,040 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de porc impanat cu carnati si costita
Q: | Intreaba despre Muschi de porc impanat cu carnati si costita |
Ingrediente:
Muşchi de porc 750 g, cârnaţi olteneşti 175 g, costiţă afumată 50 g, untură 25 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se înţeapă cu un cuţit de tranşat cu lama îngustă şi se împănează cu cârnaţi olteneşti şi costiţă tăiată ştraifuri. Se sărează muşchiul şi se prăjeşte pe toate părţile în untură fierbinte timp de circa 20 min. Se adaugă supa de oase şi se fierbe înăbuşit jumătate de oră, capacul se ridică şi se mai fierbe câteva minute ca să scadă sosul. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu garnituri de legume şi salntă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de porc 750 g, cârnaţi olteneşti 175 g, costiţă afumată 50 g, untură 25 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se înţeapă cu un cuţit de tranşat cu lama îngustă şi se împănează cu cârnaţi olteneşti şi costiţă tăiată ştraifuri. Se sărează muşchiul şi se prăjeşte pe toate părţile în untură fierbinte timp de circa 20 min. Se adaugă supa de oase şi se fierbe înăbuşit jumătate de oră, capacul se ridică şi se mai fierbe câteva minute ca să scadă sosul. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu garnituri de legume şi salntă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: muschi de porc, carnati, costita, untura, sos |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :