FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 867
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova

 Q:   Intreaba despre Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova       
Bors cu carne de vaca si taitei - MoldovaIngrediente :

Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare, iar, după ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar. După două ore se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Din făină, ouă şi puţină apă se prepară o cocă mai consistentă, din care se fac tăiţei cu lăţimea de 4-5 mm, se lasă să stea pe planşetă o oră şi se fîerb în supă. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun în supă. Se adaugă borşul de putină care a fost fiert separat. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţă tocată.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, carne, vaca, taitei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :