FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 702
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors cu carne de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors cu carne de vaca

 Q:   Intreaba despre Bors cu carne de vaca       
Bors cu carne de vacaIngrediente :

Piept de vacă 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ardei graşi 10i g, cartofi 250 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 200 g, roşii 250 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie şi se continuă fierberea. După două ore se adaugă la carne zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape gata, se pun cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde tăiată bucăţi şi mazărea decorticată şi se continuă fierberea, până ce carnea şi legumele sînt gata. La sfîrşit se adaugă borşul de putină fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se potriveşte încă odată gustul de sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, carne, vaca, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :