Statistics:
Visits: 775 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors cu carne de vaca
Q: | Intreaba despre Bors cu carne de vaca |
Ingrediente :
Piept de vacă 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ardei graşi 10i g, cartofi 250 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 200 g, roşii 250 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie şi se continuă fierberea. După două ore se adaugă la carne zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape gata, se pun cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde tăiată bucăţi şi mazărea decorticată şi se continuă fierberea, până ce carnea şi legumele sînt gata. La sfîrşit se adaugă borşul de putină fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se potriveşte încă odată gustul de sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de vacă 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ardei graşi 10i g, cartofi 250 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 200 g, roşii 250 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie şi se continuă fierberea. După două ore se adaugă la carne zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape gata, se pun cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde tăiată bucăţi şi mazărea decorticată şi se continuă fierberea, până ce carnea şi legumele sînt gata. La sfîrşit se adaugă borşul de putină fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se potriveşte încă odată gustul de sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :