FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 699
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors bulgaresc cu legume umplute

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors bulgaresc cu legume umplute

 Q:   Intreaba despre Bors bulgaresc cu legume umplute       
Bors bulgaresc cu legume umplute Ingrediente

Pentru 6 porţii: 600 g carne macră, 2-3 bucăţi de oase, 100 g orez, 6 ardei graşi (mai mici), 6 jumătăţi de dovlecei, cateva roşii, 2-3 ouă, 2-3 cepe, 1 lingură de untură, 1 l borş, verdeaţă (mărar, leuştean şi pătrunjel).

Mod de prepapare

Oasele sparte se pun la fiert ca pentru supă, iar carnea se dă de două ori prin maşina de tocat; prima dată se dă prin maşină numai carnea, iar a doua bară carnea împreună cu o parte din ceapa tăiată şi călită puţin cu 1 lingură de grăsime; restul de ceapă şi puţină sare se pun la fiert în vasul cu oase.
La carnea tocată se adaugă orezul opărit, o parte din verdeaţă tocată m ărunt, sare, piper şi albuşurile de ouă. Se amestecă, iar cu compoziţia (tocătura) obţinută se umplu ardeii graşi curăţaţi şi dovleceii la care li s-a scos miezul. Pentru aceasta dovleceii se rad la exterior, se taie în două şi se scobesc de miez, apoi se taie puţin la capăt ca să stea în picioare în formă de ceaşcă. Legumele umplute cu tocătura se aşază într-un vas larg peste care se toarnă supa (zeama de la oasele fierte) şi se lasă să fiarbă încet 1 oră. Se adaugă apoi roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate mărunt, borşul fiert separat, sare, după gust, leuşteanul tăiat mărunt şi se mai lasă să dea într-un clocot.
în momentul servirii, borşul se drege cu gălbenuşuri şi se presară cu mărar şi pătrunjel tăiate mărunt.


Tag-uri: bors, carne, oase, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :