Statistics:
Visits: 1,007 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta
Q: | Intreaba despre Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta |
Ingrediente:
Cap şi picioare de viţel, ceapă, morcov, ţelină, sare, piper şi sos vinegretă.
Mod de preparare:
Se curăţă capul (se scoate creierul) şi picioarele de viţel, se opăresc, se spală cu apă rece şi se pun la fiert împreună cu o ceapă, un morcov, o jumătate de ţelină şi sare. După ce au dat în fiert, se curăţă bine spuma ridicată, după care se lasă să fiarbă pană cand carnea se desprinde de pe oase.
Se ia vasul de pe foc, se scot capul şi picioarele, se alege carnea de pe oase şi se aranjează pe platou. Se strecoară zeama în care au fiert acestea şi dacă nu este suficient de gelatinoasă se mai lasă pe foc ca să scadă şi apoi se toarnă peste carne. Se lasă să se răcească şi să se închege.
Se serveşte cu sos vinegretă preparat ca in reteta „Sos vinegretă".
Cap şi picioare de viţel, ceapă, morcov, ţelină, sare, piper şi sos vinegretă.
Mod de preparare:
Se curăţă capul (se scoate creierul) şi picioarele de viţel, se opăresc, se spală cu apă rece şi se pun la fiert împreună cu o ceapă, un morcov, o jumătate de ţelină şi sare. După ce au dat în fiert, se curăţă bine spuma ridicată, după care se lasă să fiarbă pană cand carnea se desprinde de pe oase.
Se ia vasul de pe foc, se scot capul şi picioarele, se alege carnea de pe oase şi se aranjează pe platou. Se strecoară zeama în care au fiert acestea şi dacă nu este suficient de gelatinoasă se mai lasă pe foc ca să scadă şi apoi se toarnă peste carne. Se lasă să se răcească şi să se închege.
Se serveşte cu sos vinegretă preparat ca in reteta „Sos vinegretă".
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :