Statistics:
Visits: 1,028 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de vitel pane
Q: | Intreaba despre Piept de vitel pane |
Ingrediente
1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt.
Mod de preparare
Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului; carnea se spală, se pune la opărit, după care se spală din nou, şi din nou se pune la fiert cu apă caldă, sare, boabe de piper şi o ceapă. După ce carnea a dat în fiert se micşorează focul ca să fiarbă lent, se curăţă spuma şi trebuie avut grijă să nu fiarbă prea mult. Apoi se lasă să se răcească în supa în care a fiert, după care se scot coastele, iar carnea se taie în felii potrivite care se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în untură încinsă pe ambele părţi. Se serveşte cu garnitură de piure de cartofi, mazăre sau morcovi sote, iar bucăţile de piept se stropesc cu unt topit.
1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt.
Mod de preparare
Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului; carnea se spală, se pune la opărit, după care se spală din nou, şi din nou se pune la fiert cu apă caldă, sare, boabe de piper şi o ceapă. După ce carnea a dat în fiert se micşorează focul ca să fiarbă lent, se curăţă spuma şi trebuie avut grijă să nu fiarbă prea mult. Apoi se lasă să se răcească în supa în care a fiert, după care se scot coastele, iar carnea se taie în felii potrivite care se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în untură încinsă pe ambele părţi. Se serveşte cu garnitură de piure de cartofi, mazăre sau morcovi sote, iar bucăţile de piept se stropesc cu unt topit.
Tag-uri: piept de vitel, untura, faina, pesmet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :