FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 972
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piept de vitel pane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piept de vitel pane

 Q:   Intreaba despre Piept de vitel pane       
Piept de vitel paneIngrediente

1 kg piept de viţel, 150 g untură, 50 g făină, 150 g pesmet, 2 ouă, sare, piper, 50 g unt.

Mod de preparare

Se foloseşte partea mai cărnoasă a pieptului; carnea se spală, se pune la opărit, după care se spală din nou, şi din nou se pune la fiert cu apă caldă, sare, boabe de piper şi o ceapă. După ce carnea a dat în fiert se micşorează focul ca să fiarbă lent, se curăţă spuma şi trebuie avut grijă să nu fiarbă prea mult. Apoi se lasă să se răcească în supa în care a fiert, după care se scot coastele, iar carnea se taie în felii potrivite care se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în untură încinsă pe ambele părţi. Se serveşte cu garnitură de piure de cartofi, mazăre sau morcovi sote, iar bucăţile de piept se stropesc cu unt topit.


Tag-uri: piept de vitel, untura, faina, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :