FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,008
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort vienez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort vienez

 Q:   Intreaba despre Tort vienez       
Tort vienezIngrediente:

Făină 100 g, unt 200 g, ouă 6 buc, zahăr 200 g, alune 200 g, lămaie 75 g. Crema: unt 200 g, zahăr 125 g, gălbenuşuri 2 buc, zahăr vanilat 2 plicuri, cafea neagra 100 ml.

Mod de preparare:

Se amestecă untul cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, coaja rasă de lămaie, zeama de lămaie, alunele şi fana. La sfarşit se încorporează albuşurile. Se pune compoziţia în două tăvi şi se coc două foi. Crema: untul se amestecă cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă, pană ce se obţine o eremă spumoasă. La sfarşit se pune cafeaua, picătură cu picătură şi se amestecă, pană ce aceasta s-a încorporat complet. Cu crema obţinută se umplu cele deuă foi, so montează tortul şi se decorează.


Tag-uri: oua, unt, lamaie, desert



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :