FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,095
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort dobos

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort dobos

 Q:   Intreaba despre Tort dobos       
Tort dobosIngrediente:

Ouă 6 buc, zahăr 150 g, făină 150 g, zahăr vanilat 1 plic, unt 40 g. Crema: ouă 4 buc, zahăr 150 g, cacao 40 g, unt 250 g. Glazura: zahăr 75 g.

Mod de preparare:

Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat, se adaugă făina, iar la sfarşit albuşurile bătute spumă. Din această compoziţie se coc 7- 8 foi, în tava de tort, unsă cu unt şi pudrată cu făină. Crema: untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, iar la sfarşit se pune cacaoa şi se omogenizează bine compoziţia. Se umplu foile şi se aşează una peste alta afară de ultima foaie, peste care se toarnă zahărul, care a fost caramelizat uşor, se întinde caramelul pe întreaga suprafaţă a foii, se trasează cu cuţitul în caramel feliile de tort şi se aşează foaia peste celelalte.


Tag-uri: caramel, desert, glazura, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :