FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 863
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de migdale

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de migdale

 Q:   Intreaba despre Tort de migdale       
Tort de migdaleIngrediente:

Zahăr 200 g, ouă 4 buc. albuşuri 4 buc, migdale 150 g, pesmet alb 50 g. Ccrema: unt 250 g, gălbenuşuri 4 buc, cafea solubilă 10 g, zahăr 200 g, coniac 25 ml.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă migdalele măcinate şi pesmetul iar la sfarşit se încorporează cele 8 albuşuri bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi pudrată cu făină, se coace la un foc potrivit, se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei felii. Crema: untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, puse unul cate unul, cafeaua solubilă desfăcută în 50 ml apă caldă şi coniacul şi se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Cu această compoziţie se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.


Tag-uri: cafea, coniac, migdale, desert



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :