Statistics:
Visits: 863 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de migdale
Q: | Intreaba despre Tort de migdale |
Ingrediente:
Zahăr 200 g, ouă 4 buc. albuşuri 4 buc, migdale 150 g, pesmet alb 50 g. Ccrema: unt 250 g, gălbenuşuri 4 buc, cafea solubilă 10 g, zahăr 200 g, coniac 25 ml.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă migdalele măcinate şi pesmetul iar la sfarşit se încorporează cele 8 albuşuri bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi pudrată cu făină, se coace la un foc potrivit, se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei felii. Crema: untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, puse unul cate unul, cafeaua solubilă desfăcută în 50 ml apă caldă şi coniacul şi se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Cu această compoziţie se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.
Zahăr 200 g, ouă 4 buc. albuşuri 4 buc, migdale 150 g, pesmet alb 50 g. Ccrema: unt 250 g, gălbenuşuri 4 buc, cafea solubilă 10 g, zahăr 200 g, coniac 25 ml.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă migdalele măcinate şi pesmetul iar la sfarşit se încorporează cele 8 albuşuri bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi pudrată cu făină, se coace la un foc potrivit, se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei felii. Crema: untul se amestecă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, puse unul cate unul, cafeaua solubilă desfăcută în 50 ml apă caldă şi coniacul şi se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Cu această compoziţie se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :