FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 962
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Foi mereng

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Foi mereng

 Q:   Intreaba despre Foi mereng       
Foi merengIngrediente

4 albusuri, 180-200 g zahar tos, 1 lingura de faina, 1 lingura zeama de lamaie.

Mod de preparare

Albusurile se bat cu zaharul tos infierbantantat in prealabil, intr-o tava tapetata cu hartie, la cuptor.

Zaharul se adauga in albusuri treptat, cate putin, dupa ce acestea s-au spumat, si se bate din ce in ce mai tare; la urma se mai adauga zeama de lamaie si o lingura de faina.

Compozitia se intinde pe rand pe fundul unei forme de tort asezata cu fundul in sus sau pe niste discuri de tabla tapetate cu hartie.

Se coc in cuptorul usor incalzit si se tin in cuptorul cu usa deschisa, pana ce se usuca. Foile se folosesc pentru tort mereng.


Tag-uri: foi, mereng, tort



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :