FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 949
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort Moca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort Moca

 Q:   Intreaba despre Tort Moca       
Tort MocaIngrediente:

Făină 200 g, zahăr 200 g, cafea solubilă (Ness) 10 g (2 linguriţe), ouă 6 buc, zahăr vanilat 2 plicuri, unt 25 g. Crema: zahăr 125 g, ouă 3 buc, cafea concentrată 100 ml, coniac 25 ml, unt 200 g, nuci 100 g.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi zahărul vanilat, se adaugă cafeaua solubilă desfăcută în puţină apă, se pun albuşurile bătute spumă, iar la sfarşit se pune făina, puţin cate puţin. Se toarnă compoziţia într-o tavă de tort unsă cu unt, pudrată cu făină şi se coace la un foc potrivit. Se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei foi. Crema se prepară din 125 g zahăr, care se amestecă cu gălbenuşurile, se adaugă nucile şi o ceşcuţă de 100 ml cafea concentrată, se dă vasul la foc să se încălzească, pană ce compoziţia se leagă, se ia de pe foc şi se lasă să se răcească complet. Se adaugă untul şi coniacul şi se amestecă, pană se obţine o cremă spumoasă, cu care se umplu cele trei foi, se montează tortul şi se decorează.


Tag-uri: faina, ness, nuci, coniac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :