FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 850
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de castane II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de castane II

 Q:   Intreaba despre Tort de castane II       
Tort de castane II Ingrediente:

Făină 200 g, zahăr 150 g, ouă 7 buc. Siropul: zahăr 100 g, apă 150 ml, apă de flori 20 ml. Crema: zahăr 220 g, unt 240 g, ouă 2 buc, lapte 50 ml, piure de castane 250 g, zahăr vanilat 1 plic.

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se amestecă gălbenuşurile, cu 100 g zahăr iar, după ce zahărul s-a dizolvat, se adaugă făina amestecandu-se bine. Albuşurile se bat cu telul, se adaugă restul de zahăr, bătandu-se pană ce zahărul se dizolvă complet. Se amestecă cele două compoziţii şi se toarnă într-o formă de tort îmbrăcată cu hartie şi se coace în cuptor la un foc potrivit. După ce s-a copt, se lasă să se răcea scă, se despică blatul cu un cuţit de patiserie obţinandu-se trei foi, care se însiropează. Se umplu foile cu cremă de castane şi se montează tortul. Pentru sirop: apa se pune la fiert împreună cu zahărul. După ce a fiert cateva minute, se ia de pe foc, se lasă să se răcească şi apoi se adaugă apa de flori. Crema de castane se prepară astfel: se amestecă ouăle cu laptele şi 100 g zahăr, se pune vasul la foc, amestecandu-se tot timpul. Cand a dat în fiert, se ia de pe foc şi se continuă amestecatul, pană ce compoziţia s-a răcit. Piureul de castane se amestecă cu restul de zahăr şi untul, pană ce se obţine o cremă spumoasă, care se amestecă cu compoziţia fiartă şi cu zahărul vanilat.


Tag-uri: desert, crema, lapte, piure



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :