Statistics:
Visits: 800 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Castane glasate in sistem vegetarian
Q: | Intreaba despre Castane glasate in sistem vegetarian |
Ingrediente
1 kg castane comestibile, 120 g zahăr, 100 g marmeladă de fructe, 50 g unt, 30 g coniac.
Mod de preparare
Castanele se pregătesc ca in reţeta precedentă. După ce se inmoaie, castanele se pun intr-un sos pregătit astfel: intr-o cratiţă se pune zahărul cu puţină apă şi cand s-a caramelizat se stinge cu 1/2 pahar de apă şi după ce s-a dizolvat se adaugă marmelada diluată cu puţină apă caldă şi coniacul.
Se adaugă apoi untul, se amestecă şi se introduce totul la cuptor pentru cateva minute. Castanele glasate in sistemul vegetarian sunt mai aspectuoase dacă, după ce se dau prin glazură, se aşază intr-o tavă unsă cu unt, şi se introduc in cuptorul cald pentru cateva minute.
Se servesc cu frigănele.
1 kg castane comestibile, 120 g zahăr, 100 g marmeladă de fructe, 50 g unt, 30 g coniac.
Mod de preparare
Castanele se pregătesc ca in reţeta precedentă. După ce se inmoaie, castanele se pun intr-un sos pregătit astfel: intr-o cratiţă se pune zahărul cu puţină apă şi cand s-a caramelizat se stinge cu 1/2 pahar de apă şi după ce s-a dizolvat se adaugă marmelada diluată cu puţină apă caldă şi coniacul.
Se adaugă apoi untul, se amestecă şi se introduce totul la cuptor pentru cateva minute. Castanele glasate in sistemul vegetarian sunt mai aspectuoase dacă, după ce se dau prin glazură, se aşază intr-o tavă unsă cu unt, şi se introduc in cuptorul cald pentru cateva minute.
Se servesc cu frigănele.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :