FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 788
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort cu ness

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort cu ness

 Q:   Intreaba despre Tort cu ness       
Tort cu nessIngrediente:

Unt 300 g, zahăr pudră 300 g, făină 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 1 plic, sare. Crema: zahăr 250 g, ness 2 linguriţe, apă 100 ml, gălbenuşuri 4 buc, unt 350 g.

Mod de preparare:

Untul se freacă cu zahărul, pană ce se obţine o pasta spumoasă. Se pun gălbenuşurile, unul cate unul, amestecandu-se bine. Se adaugă făina, praful de copt stins cu zeamă de lămaie, coaja de lămaie rasă, zahărul vanilat şi puţină sare, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort căptuşită cu hartie, se lasă sa se răcească şi se despică blatul în trei foi, se umple cu crema, se montează tortul şi se decorează. Crema se prepara astfel: apa se fierbe, se adaugă nessul şi zahărul şi se continuă fierberea, pană ce siropul este legat. Gălbenuşurile se amestecă, se adaugă siropul cald, pus picătură cu picătură. Se lasă să se răcească, se adaugă untul frecat spumă şi se amestecă, pană ce crema s-a omogenizat.


Tag-uri: ness, desert, faina, apa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :