Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Galuste cu ficat pentru supe
Q: | Intreaba despre Galuste cu ficat pentru supe |
Ingrediente :
Ficat 400 g, pesÂmet 100 g, făină 100 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, ceapă 100 g, verdeaÂÅ£a 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte in ulei. Ficatul se curăÂţă de vine ÅŸi pieliÅ£e, se opăreÅŸte, se taie în bucăţi ÅŸi se trece de două ori prin maÅŸina de tocat împreună cu ceapa călită. Se adaugă gălbenuÅŸurile, pesmetul, făina, verdeaÅ£a, uleiul rămas, sarea ÅŸi albuÅŸurile bătute spumă ÅŸi se amestecă această compoÂziÅ£ie. Se fac găluÅŸte, care se fierb în apă cu sare. Sunt folosite la supe de oase.
Ficat 400 g, pesÂmet 100 g, făină 100 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, ceapă 100 g, verdeaÂÅ£a 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte in ulei. Ficatul se curăÂţă de vine ÅŸi pieliÅ£e, se opăreÅŸte, se taie în bucăţi ÅŸi se trece de două ori prin maÅŸina de tocat împreună cu ceapa călită. Se adaugă gălbenuÅŸurile, pesmetul, făina, verdeaÅ£a, uleiul rămas, sarea ÅŸi albuÅŸurile bătute spumă ÅŸi se amestecă această compoÂziÅ£ie. Se fac găluÅŸte, care se fierb în apă cu sare. Sunt folosite la supe de oase.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :