Statistics:
Visits: 742 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de cartofi cu afumatura
Q: | Intreaba despre Supa de cartofi cu afumatura |
Ingrediente:
Cartofi 800 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g. ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, costiţă afumată 100 g, făină 30 g, smantană 125 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toacă mărunt şi se pun împreună la fiert în apă cu sare. După o jumătate de oră se adaugă varza tăiată ştraifuri şi cartofii tăiaţi cuburi. Se taie costiţa feliuţe, se prăjeşte şi se pune în supă. Smantana se amestecă cu făina, se subţiază cu supă răcită şi se toarnă în supă. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa.
Cartofi 800 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g. ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, costiţă afumată 100 g, făină 30 g, smantană 125 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toacă mărunt şi se pun împreună la fiert în apă cu sare. După o jumătate de oră se adaugă varza tăiată ştraifuri şi cartofii tăiaţi cuburi. Se taie costiţa feliuţe, se prăjeşte şi se pune în supă. Smantana se amestecă cu făina, se subţiază cu supă răcită şi se toarnă în supă. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :