Statistics:
Visits: 1,130 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi gratinati II
Q: | Intreaba despre Cartofi gratinati II |
Ingrediente :
Cartofi 1,5 kg, caşcaval 150 g, ouă 5 buc, smântână 200 g, făină 50 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Se unge cu unt un gratar, se aşază un rand de cartofi, se presară cu caşcavaJ, se aşază al doilea rand de cartofi si se continuă punand în total trei randuri de cartofi şi două straturi de caşcaval. Din smântână, gălbenuşuri, făină, albuşuri bătute bine, piper şi sare se prepară o compoziţie ce se toarnă peste cartofi, se aşează deasupra bucăţi de unt şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Cartofi 1,5 kg, caşcaval 150 g, ouă 5 buc, smântână 200 g, făină 50 g, unt 50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Se unge cu unt un gratar, se aşază un rand de cartofi, se presară cu caşcavaJ, se aşază al doilea rand de cartofi si se continuă punand în total trei randuri de cartofi şi două straturi de caşcaval. Din smântână, gălbenuşuri, făină, albuşuri bătute bine, piper şi sare se prepară o compoziţie ce se toarnă peste cartofi, se aşează deasupra bucăţi de unt şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :