Statistics:
Visits: 944 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de bulion de tomate cu orez
Q: | Intreaba despre Supa de bulion de tomate cu orez |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, bulion de tomate 100 g, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi, îndată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie felii şi se călesc în ulei, timp de circa 20 min. După ce oasele au fiert patru ore, se strecoară. Se toarnă supa peste zarzavat, se dă vasul din nou la foc, se fierbe circa o oră şi se pasează, se adaugă bulionul subţiat cu apă, zahărul şi orezul care a fost fiert separat şi se mai fierbe circa 15 min. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, bulion de tomate 100 g, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi, îndată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie felii şi se călesc în ulei, timp de circa 20 min. După ce oasele au fiert patru ore, se strecoară. Se toarnă supa peste zarzavat, se dă vasul din nou la foc, se fierbe circa o oră şi se pasează, se adaugă bulionul subţiat cu apă, zahărul şi orezul care a fost fiert separat şi se mai fierbe circa 15 min. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :