Statistics:
Visits: 1,049 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos aurora
Q: | Intreaba despre Sos aurora |
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare.
Mod de preparare:
Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de peşte şi se lasă să fiarbă 15-20 min. Se ia cratiţa de pe foc, se amestecă bine cu bulion de culoare cit mai roşie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 2-3 min. Se foloseşte Ia preparate din peşte. în caz că Ia acest sos se înlocuieşte supa de peşte cu supă de oase, atunci sosul rezultat poate fi folosit pentru preparate din carne de pasăre şi de vacă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare.
Mod de preparare:
Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de peşte şi se lasă să fiarbă 15-20 min. Se ia cratiţa de pe foc, se amestecă bine cu bulion de culoare cit mai roşie, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 2-3 min. Se foloseşte Ia preparate din peşte. în caz că Ia acest sos se înlocuieşte supa de peşte cu supă de oase, atunci sosul rezultat poate fi folosit pentru preparate din carne de pasăre şi de vacă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :