FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 777
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aterine sau chilca prajita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aterine sau chilca prajita

 Q:   Intreaba despre Aterine sau chilca prajita       
Aterine sau chilca prajitaMod de preparare:

Aceşti peştişori de mare nu se curăţă de solzi decat li se taie capul şi coada, iar intestinele se înlătură prin apăsarea burţii şi scoaterea lor prin branhii. După aceea, peştişorii se ţin 2-3 ore în apă rece, apoi se zvîntă cu un şervet, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei mai mult şi bine încins. Ca să iasă frumos rumeniţi şi să nu se lipească unul de altul, peştii trebuie puşi la prăjit pe rînd, cate puţini, şi se prăjesc astfel încat să fie acoperiţi cu ulei.


Tag-uri: peste



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :