FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 766
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sparanghel cu sos Minodora

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sparanghel cu sos Minodora

 Q:   Intreaba despre Sparanghel cu sos Minodora       
Sparanghel cu sos MinodoraIngrediente:

Sparanghel 1,5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 300 ml, smantană 200 g, ouă 4 buc, lămaie 75 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape, se leagă mănunchiuri de cate 10 fire, se retează cozile la aceeaşi lungime şi se fierb în apă cu sare la un foc domol timp de 30 min. Se scurge, se taie aţele şi se aşază pe un platou. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte, se amestecă bine şi se fierbe 15 min. la un foc domol. Se adaugă smantană amestecată cu gălbenuşurile de ou şi zeama de lămaie şi se mai dau cateva clocote. Se condimentează sosul cu sare şi piper, se pune într-o sosieră şi se serveşte la fiecare porţie de sparanghel.


Tag-uri: sparanghel, smantana, faina, unt, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :