FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 905
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sparanghel cu sos olandez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sparanghel cu sos olandez

 Q:   Intreaba despre Sparanghel cu sos olandez       
Sparanghel cu sos olandezIngrediente:

Sparanghel 1,5 kg., unt 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în mai multe ape, se leagă în mănunchiuri de cate 10 fire, se taie apoi cozile la aceeaşi lungime şi se fierbe în apă cu sare timp de 30 min. Se scurg, se taie aţele şi se aşează pe un platou. Se pun gălbenuşurile într-o cratiţă, se adaugă puţină apă şi se bat cu telul pană ce se omogenizează. Se topeşte untul într-o caselotă, avand grijă să se înlăture spuma şi zerul. Se toarnă untul peste gălbenuşuri, puţin cate puţin, amestecandu-se tot timpul cu telul. La sfarşit se adaugă zeama de lămaie, sare şi piper. Se strecoară printr-o etamină, se pune într-o sosieră şi se serveşte la fiecare porţie de sparanghel.


Tag-uri: sparanghel, unt, oua, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :