FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 678
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos alb catifelat veloute

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos alb catifelat veloute

 Q:   Intreaba despre Sos alb catifelat veloute       
Sos alb catifelat velouteIngrediente:

Unt 50 g, făină 50 g, supă de oase 350 ml, gălbenuşuri 2 buc, sare.


Mod de preparare:

Se înfierbîntă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de oase şi se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe. Se lasă să fiarbă circa 15-20 min. la un foc domol. Se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, se amestecă bine şi se potriveşte gustul de sare. Se pune vasul din nou pe foc, se lasă să mai fiarbă cîteva minute şi se strecoară printr-o etamina. Se foloseşte la legume (conopidă, sparanghel, Bruxelles, peşte etc).


sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos, alb, catifelat, veloute, unt, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :