Statistics:
Visits: 804 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos Olandez
Q: | Intreaba despre Sos Olandez |
Ingrediente:
Unt 300 g, ouă 4 buc, lamâie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se pun gălbenuşurile într-un vas, se adaugă puţină apă şi se amestecă. Se topeşte untul într-o caserolă, se îndepărtează zerul şi spuma ce eventual s-ar forma, se toarnă untul peste gălbenuşuri, se pune vasul într-un bain-marie şi se amestecă încontinuu. Se adaugă zeamă de lamâie, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se amestecă în continuare, până ce sosul s-a îngroşat. Se strecoară printr-o etamină şi se serveşte fierbinte. Acest sos nu se fierbe. Se foloseşte la sparanghel, conopidă şi peşte.
Vă dorim poftă bună!
susa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 300 g, ouă 4 buc, lamâie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se pun gălbenuşurile într-un vas, se adaugă puţină apă şi se amestecă. Se topeşte untul într-o caserolă, se îndepărtează zerul şi spuma ce eventual s-ar forma, se toarnă untul peste gălbenuşuri, se pune vasul într-un bain-marie şi se amestecă încontinuu. Se adaugă zeamă de lamâie, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se amestecă în continuare, până ce sosul s-a îngroşat. Se strecoară printr-o etamină şi se serveşte fierbinte. Acest sos nu se fierbe. Se foloseşte la sparanghel, conopidă şi peşte.
Vă dorim poftă bună!
susa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :