FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,338
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Slanina cruda sarata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Slanina cruda sarata

 Q:   Intreaba despre Slanina cruda sarata       
Slanina cruda sarataSlanina cruda, proaspata si cat mai groasa, se taie in fasii inguste si lungi, se freaca bine cu sare alba si se pune intr-un vas in care se aseaza in prealabil la fund sipci de lemn.

Bucatile de slanina se aseaza cat mai strans una peste alta, astfel ca intre ele, pe cat posibil, sa nu ramana spatii goale; deasupra se pune o scandura curata pe care se aseaza o greutate, dupa care se acopera bine vasul.

Dupa 10 zile se scot bucatile de slanina din vas, se freaca din nou bine cu sare si se pun in acelasi vas, asezandu-se in ordinea inversa. Se pastreaza astfel la loc racoros 8—10 zile.

Daca bucatile de slanina sunt asezate strans, presarate bine cu sare si puse la loc racoros si uscat, ele pot fi pastrate ani de zile. Prea multa sare nu strica cu nimic slaninii, intrucat ea nu absoarbe decat o anumita cantitate de sare, pastrandu-se bine, fara sa prinda mucegai si ramanand tot timpul gustoasa.

Se consuma ca slanina frageda.


Tag-uri: slanina, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :