FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,156
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lebarvurst I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Lebarvurst I

 Q:   Intreaba despre Lebarvurst I       
Lebarvurst IIngrediente

1 Kg ficat de porc, 500 g slanina proaspata, 300 g franzela (de 2-3 zile), 200 g ceapa, 4 oua, sare, piper pisat, nucsoara rasa, mate subtiri.

Mod de preparare

Ficatul se curata de pielita, de vine si se taie in bucati, slanina la fel, iar ceapa se taie marunt si se caleste putin in untura sau cu o parte din slanina. Se inmoaie franzela in apa rece si se stoarce.

Dupa aceea se trece totul de 2—3 ori prin masina de tocat. La tocatura se adauga ouale, piper pisat, nucsoara rasa si sare, toate dupa gust. Compozitia se framanta bine si cu ea se umplu matele.

Matele umplute si legate la capete se pun in apa calduta si se fierb lent 40—60 min. In timpul fierberii se inteapa lebarvurstii cu un ac si daca sunt gata fierti se scot in alt vas cu apa rece, unde se tin timp de 30 min, dupa care se sterg si se tin la rece. (in loc de nucsoara se pot adauga in compozitie ienibahar pisat sau cuisoare).

Acest fel de lebarvursti nu se pot pastra un timp mai indelungat.


Tag-uri: lebarvurst, ficat, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :