Statistics:
Visits: 933 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de mere - cald
Q: | Intreaba despre Sos de mere - cald |
Ingrediente:
Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă merele de coajă şi seminţe, se pun la înăbuşit cu untul, zahărul şi puţină apă şi se ţin pe foc până ce merele s-au înmuiat. Se pasează, se adaugă geleul de coacăze, vinul, zeama de lamâie, muştarul şi supa de carne de vânat, se mai fierbe 15 min. şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se foloseşte la fripturi, în special din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă merele de coajă şi seminţe, se pun la înăbuşit cu untul, zahărul şi puţină apă şi se ţin pe foc până ce merele s-au înmuiat. Se pasează, se adaugă geleul de coacăze, vinul, zeama de lamâie, muştarul şi supa de carne de vânat, se mai fierbe 15 min. şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se foloseşte la fripturi, în special din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :