Statistics:
Visits: 608 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu peste alb
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu peste alb |
Ingrediente:
Roşii 1,8 kg, peşte alb 600 g, ouă 2 buc, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, ceapă 100 g, maioneză 450 g, ulei 75 g, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Peştele se curăţă, se fierbe în apă cu sare şi se lasă să se răcească, se desosează, se da prin maşina de tocat împreună cu ceapa, ce a fost tocată şi călită în ulei şi se mai călesc împreună câteva minute în restul de ulei. Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle fierte şi tocate mărunt, tarhonul opărit şi tocat şi pătrunjelul verde tocat mărunt. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă maioneza şi se amestecă bine compoziţia. Se umplu roşiile şi se decorează cu puţină verdeaţă pe deasupra.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Roşii 1,8 kg, peşte alb 600 g, ouă 2 buc, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, ceapă 100 g, maioneză 450 g, ulei 75 g, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Peştele se curăţă, se fierbe în apă cu sare şi se lasă să se răcească, se desosează, se da prin maşina de tocat împreună cu ceapa, ce a fost tocată şi călită în ulei şi se mai călesc împreună câteva minute în restul de ulei. Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle fierte şi tocate mărunt, tarhonul opărit şi tocat şi pătrunjelul verde tocat mărunt. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă maioneza şi se amestecă bine compoziţia. Se umplu roşiile şi se decorează cu puţină verdeaţă pe deasupra.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: rosii umplute, peste alb, tarhon, patrunjel, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :