Statistics:
Visits: 758 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu orez II
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu orez II |
Ingrediente:
Roşii 1,5 kg, orez 200 g, ceapă 200 g, ulei 150 g, făină 25 g, zahăr 10 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc şi se pun cu gura în jos ca să se scurgă. Se toacă 2 treimi din cantitatea de ceapă, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se călesc împreună, stingandu-se din cand în cand cu apă. Se adaugă verdeaţă, sare şi apă, se acoperă vasul şi se dă la cuptor timp de 20 min. Se umplu roşiile, se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa rămasă, se stinge cu miezurile de la roşii, se adaugă zahăr, făină şi sare, se fierbe 30 min., se pasează, se toarnă peste roşii. Se dă totul la cuptor timp de 20 minute.
Roşii 1,5 kg, orez 200 g, ceapă 200 g, ulei 150 g, făină 25 g, zahăr 10 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc şi se pun cu gura în jos ca să se scurgă. Se toacă 2 treimi din cantitatea de ceapă, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se călesc împreună, stingandu-se din cand în cand cu apă. Se adaugă verdeaţă, sare şi apă, se acoperă vasul şi se dă la cuptor timp de 20 min. Se umplu roşiile, se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa rămasă, se stinge cu miezurile de la roşii, se adaugă zahăr, făină şi sare, se fierbe 30 min., se pasează, se toarnă peste roşii. Se dă totul la cuptor timp de 20 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :