Statistics:
Visits: 683 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Raviole cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Raviole cu carne de pasare |
Ingrediente
500 g carne de pasăre, 1 ou, 100 g ceapă, 50 g grăsime, piper, sare, 100 g caşcaval.
Pentru cocă: 400 g făină, 1 ou, 1 lingură de ulei.
Pentru sos: 50 g unt, 25 g făină, 50 g bulion sau 500 g roşii.
Mod de preparare
Carnea de pasăre se pune la fiert cu apă şi puţină sare; pentru gust se pot adăuga şi cîteva felii de legume şi ceapă. Intre timp, din făină, ouă şi apă cat cuprinde făina se prepară coca pentru colţunaşi şi se ţine acoperită pana va fi gata umplutura din carnea de pasăre fiartă.
Carnea împreună cu ceapa călită în untură se dau prin maşina de tocat, se adaugă 1 ou, sare şi piper după gust şi se amestecă bine. Din cocă se întinde, pe o planşetă presărată cu făină, o foaie subţire care se taie în pătrate cu latura de 5-6 cm sau se decupează cu un pahar sau cu o formă specială. La mijlocul pătratului se pune umplutura respectivă, apoi se îndoaie marginile şi se lipesc. Raviolele astfel pregătite se pun la fiert într-un vas cu apă clocotită şi cu sare, timp de 10-15 min, după care se scurg, se pun într-o tavă unsă cu unt, se toarnă deasupra sos tomat, se presară cu caşcaval ras şi se introduc în cuptor pana se rumeneşte caşcavalul. Se servesc cu unt fierbinte.
500 g carne de pasăre, 1 ou, 100 g ceapă, 50 g grăsime, piper, sare, 100 g caşcaval.
Pentru cocă: 400 g făină, 1 ou, 1 lingură de ulei.
Pentru sos: 50 g unt, 25 g făină, 50 g bulion sau 500 g roşii.
Mod de preparare
Carnea de pasăre se pune la fiert cu apă şi puţină sare; pentru gust se pot adăuga şi cîteva felii de legume şi ceapă. Intre timp, din făină, ouă şi apă cat cuprinde făina se prepară coca pentru colţunaşi şi se ţine acoperită pana va fi gata umplutura din carnea de pasăre fiartă.
Carnea împreună cu ceapa călită în untură se dau prin maşina de tocat, se adaugă 1 ou, sare şi piper după gust şi se amestecă bine. Din cocă se întinde, pe o planşetă presărată cu făină, o foaie subţire care se taie în pătrate cu latura de 5-6 cm sau se decupează cu un pahar sau cu o formă specială. La mijlocul pătratului se pune umplutura respectivă, apoi se îndoaie marginile şi se lipesc. Raviolele astfel pregătite se pun la fiert într-un vas cu apă clocotită şi cu sare, timp de 10-15 min, după care se scurg, se pun într-o tavă unsă cu unt, se toarnă deasupra sos tomat, se presară cu caşcaval ras şi se introduc în cuptor pana se rumeneşte caşcavalul. Se servesc cu unt fierbinte.
Tag-uri: raviole, carne de pasare, piper, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :